生徒の証言

  Students' Testimonials

Commentaren: 2
 • #2

  Kiona (dinsdag, 05 mei 2020 18:56)

  Samen met mijn man hebben wij de lessen 'Japans op vakantie' bij Jim gevolg. De lessen hebben we goed ervaren.
  We hebben kennis mogen maken met het Japans leren spreken/schrijven en grammatica.
  Jim heeft ons ook dingen over de cultuur verteld met wat je kan zien/verwachten als je in Japan bent.

  Zoals mij man vertelde: deze lessen hebben mij al een voorpret geven voor onze vakantie naar Japan.
  In Japan zelf hebben we zeker wat Japans geprobeerd te praten, zoals onszelf voorstellen/de rekening vragen etc.
  Zonder de lessen van Jim hadden wij nooit wat Japans kunnen praten.
  Ga je op vakantie naar Japan en wil je op een laag drempelig niveau Japans leren, raad ik je dit aan.

 • #1

  Caroline Rodenbach (zondag, 22 maart 2020 13:13)

  Ik heb ongeveer een jaar privé les gehad omdat ik graag een woordje Japans wilde spreken voor onze rond reis naar Japan. De lessen hebben mij erg goed geholpen, niet alleen met het begrijpen en leren spreken van de Japanse taal maar ook met het begrijpen van de Japanse cultuur. Ik heb de lessen als erg leuk ervaren, Jim kan goed uitleggen en heeft veel geduld zodat je op je eigen tempo de taal kan leren. Hij is enthousiast en weet naast de grammatica ook leuke feiten zoals de oorsprong van bepaalde Kanji. Dit maakten de lessen erg leuk en interessant. Ik heb tijdens mijn reis door Japan veel aan de lessen gehad en wil hem hiervoor ook erg bedanken!